„Sportolói kettős karriert támogató regionális központ” projekt

ápr 26, 2016 | Archív

A Testnevelési Egyetem „A sportolói kettős karriert támogató regionális központ” című Európai Unió által támogatott projektben vesz részt.A sportolói kettős karrier program a

A Testnevelési Egyetem „A sportolói kettős karriert támogató regionális központ” című Európai Unió által támogatott projektben vesz részt.

A sportolói kettős karrier program a versenysport mellett kiemelten támogatja a sportolók oktatásban való részvételét annak érdekében, hogy sportpályafutásuk befejezését követően képességeiknek és képzettségüknek megfelelő munkát találjanak a munkaerőpiacon.

„A sportolói kettős karriert támogató regionális központ” című projekt céljai a következők:

  • Az általános és középiskolai sportoló diákok tanulmányainak támogatása

középiskolában, illetve felsőoktatásban való folytatásához.

  • Felnőtt sportolók munkaerő-piaci integrációja, reintegrációja.
  • A sportolók, sportszövetségek, klubok, egyesületek, kormányzati szervek

és oktatási intézmények közötti kapcsolat megerősítése.

  • A sportolói igények felmérése a kettős karrier témakörében.

A projekt keretében kutatást végzünk a hazai sportolók között, melyben felmérjük, hogy véleményük szerint a különböző sportszervezetek, oktatási intézmények, programok hogyan tudnák támogatni őket kettős karrierjük sikeres megvalósításában.  A kérdőíveket minél több sportolóhoz szeretnénk eljuttatni 10-40 éves kor között, melyhez ezúton szeretném szíves segítségét kérni.

Kérem, hogy az alábbi linket a szövetségükhöz tartozó kluboknak, sportolóknak szíveskedjen továbbítani:

http://goo.gl/forms/iq0LSYW3e1

A kérdőív kitöltése anonim és kb. 15 percet vesz igénybe. Az adatkezelésre vonatkozóan a 2011. évi CXII. törvény alapján járunk el.

Köszönettel:

Prof. Dr. h.c. Mocsai Lajos

rektor

 

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM