Szabadidős „B” kategóriás verseny nevezés – Hódmezővásárhely

dec 8, 2016 | Archív

Tisztelt edzők és versenyzők! A december 10-én Hódmezővásárhelyen rendezendő Szabadidős "B" kategóriás nemzetközi egyéni férfi-női tőr versenyszámokra technikai problémák

Tisztelt edzők és versenyzők!

A december 10-én Hódmezővásárhelyen rendezendő Szabadidős „B” kategóriás nemzetközi egyéni férfi-női tőr versenyszámokra technikai problémák miatt december 7. 12:00-ig nem lehetett nevezni.
Ezért kérünk mindenkit, hogy a nevezési határidőig: december 9. 12:00 nevezzenek be minden versenyen indulni szándékozó versenyzőt.
Ha nem tudnak nevezni technikai okok miatt, akkor kérem keressék Bolodár Zoltánt, zoltan.bolodar@gmail.com e-mail címen.
Miután csak 2 munkanap volt lehetősége az egyesületeknek nevezni ezért a Magyar Vívó Szövetség engedélyezi, hogy azok is elindulhassanak akik a helyszínen neveznek, de csak akkor ha a versenyző minden a versenykiírásban megnevezett feltételnek eleget tesz.

A technikai problémákért szíves elnézésüket kérjük!

 

Üdvözlettel

Sápi Ferenc

szervező

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események