Szabó Réka hatodik Pozsonyban

szept 17, 2018 | Archív

A pozsonyi szatellit hétvége a női párbajtőrözők versenyével fejeződött be. A népes mezőnyben számos magyar rajthoz állt, legjobban a válogatott Szabó Réka szerepelt, aki hatodik lett.

A versenyt az ukránok londoni olimpiai bajnoka, Semjakina nyerte, Szabó Réka értékes helyezése mellett további három magyar, Mihály Kata, Szombath Barbara és Muhari Eszter jutott a nyolcaddöntőbe. 

Eredmények. Női párbajtőr szatellitverseny, Pozsony, 137 induló. Végeredmény: 1. Jana Semjakina (ukrán), 2. Inna Brovko (ukrán), 3. Katerina Csornij (ukrán) és Yana Botvinik (izraeli), …6. Szabó Réka. 

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események