Szakedzői, okleveles szakedzői képzés a Testnevelési Egyetemen

okt 18, 2016 | Archív

Tisztelt Sporttársak!Értesítelek benneteket, hogy a Testnevelési Egyetem 2017/2018-as tanévben szakedzői (BSC) és okleveles szakedzői (MSC) képzést indít, nappali és levelező

Tisztelt Sporttársak!

Értesítelek benneteket, hogy a Testnevelési Egyetem 2017/2018-as tanévben szakedzői (BSC) és okleveles szakedzői (MSC) képzést indít, nappali és levelező szakon.

Kérem – az egyetem igény felmérésének megfelelően – 2016. október 20-án 14.00 óráig jelezzétek az oktatásban való részvétel szándékotokat.

A Magyar Vívó Szövetség a soron következő elnökségi ülésén dönt a képzésen résztvevők költségtérítéséről, tanulmányi ösztöndíjrendszeréről.

Szándéknyilatkozatotokat a ‘”Sovàny Péter” ‘ sovany.peter@hunfencing.hu e mail címre küldjétek el 2016. október 20-án 14.00 óráig.

BSC

  • nappali:
  • levelező:

MSC

  • nappali:
  • levelező:

 

BSC képzés

MSC képzés

vezetője: Soós Csaba tanszékvezető

vezető: Dr. Mocsai Lajos rektor

indulás időpontja:  2017. szeptember

indulás időpontja: 2017. szeptember

várható indulási létszám: 120 – 150 fő (összes sportág)

 

végzettség: diplomás edző

(szakedző) alkalmas a szöv. kap. betöltésére is

végzettség: okleveles szakedző

oktatás formája: nappali és levelező

oktatás formája: nappali és levelező

oktatás ideje: 6 félév

oktatás ideje: 4 félév

Felvételi: 200 pont                                                        (50-60 pont biológia, 140-150 pont vívás)

 

Üdvözlettel,

Polgár Pál
főtitkár

 

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események