Szász Emese Zugló díszpolgára lett

okt 17, 2016 | Archív

A kerület megalapításának 81. évfordulója alkalmából Zugló önkormányzata a Columbus utcai Szent István Zeneházban tartotta hagyományos díjátadó gáláját a hét végén. Az

A kerület megalapításának 81. évfordulója alkalmából Zugló önkormányzata a Columbus utcai Szent István Zeneházban tartotta hagyományos díjátadó gáláját a hét végén. Az eseményen  kerületben élő olimpiai bajnok párbajtőrözőnket, Szász Emesét díszpolgárrá avatták.

A rendezvényen Karácsony Gergely polgármester köszöntötte a megjelenteket, aki kijelentette: számos olyan személy és intézmény van a kerületben, amely hosszú ideje sokat tesz az itt élőkért, öregbíti a kerület hírnevét, és követendő példaként áll mindenki előtt, ezért méltó az elismerésre.

emes-diszpolgar

Zugló Díszpolgára címet vehetett át Szász Emese olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes párbajtőrvívó, Prof. Dr. Persányi Miklós, a Fővárosi Állatkert- és Növénykert főigazgatója, Dr. Varga József, az Uzsoki Utcai Kórház orvosigazgatója, az urológiai osztály vezetője és Dr. Velkey György, a Magyar Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.