Százak népszerűsítették a vívást!

szept 9, 2017 | Archív

A Nemzeti Múzeum lépcsőin, olimpiai és világbajnokokkal, valamint az ország számos pontján népszerűsítettük sportágunkat a Vívás Világnapján!

Százak vívnak a Nemzeti Múzeum lépcsőin – százak figyelik.

A Vívás Világnapja alkalmából százak népszerűsítették a vívást egy Flashmob akció keretében. Igazán különleges, patinás környezetben, a Nemzeti Múzeum lépcsőjén és kertjében 3-400 vívó kezdett ötperces szabadvívásba a déli harangszó pillanatában. Az eseményen bárki részt vehetett, a legfiatalabbaktól a legidősebbekig – akik a Múzeum Kupa keretében veterán tőrversenyen is összemérték tudásukat. 

Az olimpiai bajnok Szász-Kovács Emese is "megbújt" a résztvevők között.

A sportágunkat népszerűsítő eseményen nem hiányoztak legjobbjaink sem. Olimpiai és világbajnokaink (Szilágyi Áron, Szász-Kovács Emese, Imre Géza, Boczkó Gábor, Rédli András és még sokan mások!) az esemény után autogramot osztottak, közös fotózáson vettek részt. A rendezvény nagyszerűen sikerült, jövőre bizonyosan megismételjük!

Ilyet sem pipált még a Nemzeti Múzeum…

Győzött a magyar vívás!

Boczkó Gábor aláírása civilben is "értéknek számított"…

Szilágyi Áron hosszú percekig osztotta az autogramokat.

Budapest mellett több vidéki városban is rendeztek Flashmob akciót, többek között Szegeden, Pécsett, Debrecenben, Komlón és Orosházán.

Más városokban is rendeztünk Flashmob megmozdulást, itt a szegedi vívók láthatóak – ugyancsak a múzeum lépcsőin és környékén.

Pécsett pedig a székesegyház környékét népesítették be a vívók.

És Debrecenben is ott voltak vívóink a Református Nagytemplom előtt.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események