Szeptember végén Európai Sporthét lesz Magyarországon is

aug 30, 2017 | Archív

Szeptember 23. és 30. között kerül sor az Európai Sporthét nevű kezdeményezésre, amely uniós kampányként a mozgás népszerűsítését támogatja. Sportágunk szintén csatlakozik az eseményhez.

A kezdeményezés hazai koordinátoraként a Magyar Szabadidősport Szövetség törekszik e kampány hírét minél szélesebb körhöz eljuttatni, részvételre buzdítva az érdeklődő szervezeteket. A vívószövetség partnere a szerveződésnek, ezért kérjük szakosztályainkat, hogy csatlakozzanak az Európai Sporthét népszerűsítéséhez, szeptember 23-30. közötti szabadidősport eseményeiket regisztrálják a Sporthét hazai honlapján, használják a #BeActive szlogent és juttassák el a sportolási lehetőségek hírét az sportszervezetek tagjai részére. 

A Magyar Szabadidősport Szövetség tagszervezetei országszerte számos eseményt szerveznek, amelyeken szeretettel várjuk a sportolni vágyókat, ugyanakkor örömmel vennénk, ha a magyar sportszervezetek szélesebb körben is aktív résztvevői lehetnének a kampánynak, ezáltal is hozzájárulva közös célunk, egy sportoló nemzet eléréséhez. Az Európai Sporthétről további információk – beleértve az eseményregisztrációs felületet is – megtalálhatók a www.europaisporthet.hu oldalon. 

A kampánnyal kapcsolatos kérdésekkel forduljon bizalommal a Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársaihoz az info@masport.hu e-mail címen, vagy a (+36 1) 460 6815 telefonszámon. 

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események