Szerdán, 14.35-kor érkeznek párbajtőrözőink

aug 16, 2016 | Archív

Az olimpián kimagaslóan - 2 arany-, 1 ezüst- és 1 bronzérem, második helyezés az éremtáblán - szereplő magyar vívóküldöttség második, legnagyobb része szerda délután, 14.35

Az olimpián kimagaslóan – 2 arany-, 1 ezüst- és 1 bronzérem, második helyezés az éremtáblán – szereplő magyar vívóküldöttség második, legnagyobb része szerda délután, 14.35 perckor, közvetlen charter járattal érkezik Rióból a Liszt Ferenc repülőtérre. Ezzel a géppel jön többek között Imre Géza és a bronzérmes férfi párbajtőrcsapat, valamint a vívóküldöttség vezetése. Mindenkit szeretettel várunk! Egyben ez úton is jelezzük, hogy az érkezés után rögtönzött sajtótátéjkoztatóra várjuk a helyszínen a média munkatársait.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM