Tájékoztatás Fülöp Mihály verseny lebonyolításáról

okt 3, 2018 | Archív

Fülöp Mihály versenyeken változik a lebonyolítás az alábbiak szerint. Amennyiben a verseny 3 napos, a serdülő versenyen az első és második forduló után a 10 % kiesik. Amennyiben a verseny […]

Fülöp Mihály versenyeken változik a lebonyolítás az alábbiak szerint.

Amennyiben a verseny 3 napos, a serdülő versenyen az első és második forduló után a 10 % kiesik.

Amennyiben a verseny 2 napos minden korosztályban egy forduló lesz függetlenül az induló létszámtól, serdülő korosztályban 10 % kiesik az első forduló után.

Solti Antal 

Tőr Bizottság, elnök

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.