Tájékoztató

okt 2, 2014 | Archív

Piroch Rudolf sportszakmai munkatárs munkaviszonya a Magyar Vívó Szövetséggel 2014. szeptember 30-án megszűnt. A munkafeladatokat Csomós Dávid sportszakmai munkatárs vette át. Kérem,
Piroch Rudolf sportszakmai munkatárs munkaviszonya a Magyar Vívó Szövetséggel 2014. szeptember 30-án megszűnt.
 
A munkafeladatokat Csomós Dávid sportszakmai munkatárs vette át.
 
Kérem, hogy 2014. október 01-től Csomós Dávidot keressék Piroch Rudolf által intézett ügyekkel kapcsolatban:
 
Telefon: 36 70 4925770
E mail cím: csomos.david@hunfencing.hu
 
Üdvözlettel:
 
Polgár Pál
főtitkár
Magyar Vívó Szövetség

2014. október 02.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események