Tájékoztató az információrendszerről

jan 7, 2014 | Archív

Mától az egyesületek a megszokott címen elérik a privát oldalukat, így tudnak nevezni a versenyekre. Az eddig megszokott funkciókat megtalálják, de az átállás még néhány napot

Mától az egyesületek a megszokott címen elérik a privát oldalukat, így tudnak nevezni a versenyekre. Az eddig megszokott funkciókat megtalálják, de az átállás még néhány napot igénybe vesz, mivel további funkciók csak ezután kerülnek „beépítésre”. Az alábbi előzetes tájékoztatót kérem figyelmesen olvassák el, hogy a jelenlegi változások ne okozzanak problémát! Fontos változások a következők:

1. Be tudjuk állítani a versenyzők keresésénél (a zöld vagy piros „karikára” kattintva a táblázat végén), hogy a versenyzők aktív/inaktív. A zöld jelzi, hogy aktív, a piros, hogy inaktív! Erre azért volt szükség, hogy azok a vívók, akik már régen nem vívnak vagy más okokból nem akarjuk látni őket a listákban, azokat inaktívvá téve és a szűrést aktívra állítva nem jelennek meg pl. az engedély rendelésénél vagy egyéb keresésekben.

2. Új versenyző és edző felvitelénél minden adatot hiánytalanul kell megadni. Mivel nincs egy edző sem a rendszerben, először minden klubnak az edzőjét kell berögzíteni, hogy utána a versenyzőnek az új vívó felvitelekor vagy módosításakor meg tudja adni az edzőjét (edzőit). Ezért azt kérjük, hogy minden klub a saját edzőit minél hamarabb vigye fel. Minden egyesületnek csak a saját edzőit kell rögzíteni! Újabb végzettséget és egyéb adatot csak az az egyesület tud berögzíteni az edzőhöz, ahol elvileg dolgozik a szakember.

3. Felfedezhetjük, hogy az új versenyzők felvitelekor meg kell adni, hogy valaki igazolt vagy iskolai vívó. Ezt csak az első felvitelkor adhatjuk meg. Módosítani csak úgy lehet, hogy amikor a leigazolásról a papír beérkezik a Szövetségbe, akkor azt átteszik igazoltra. A régi adatbázisban szereplő versenyzők automatikusan igazoltak, mivel azért kerültek eddig be, mert versenyen indultak. Későbbiekben az iskolai vívókat is fel kell vinni! Iskolai vívónak úgy regisztrálunk valakit, hogy beállítjuk felvitelkor az „iskolai” opciót és úgynevezett sulikártyát tudunk hozzárendelni az iskoláskorú gyermekhez, amelyhez kreditet, az engedélyhez hasonlóan ad ki a Szövetség. Fontos, hogy a versenyekre való nevezésnél az iskolai vívók nem jelennek meg, mivel nincsenek leigazolva és versenyengedélyt sem tudunk hozzájuk rendelni, hanem csak sulikártyát. A dolog fordítva is igaz, hogy az igazolt versenyzők nem számítanak iskolai vívónak, ezért hozzájuk nem rendelhetünk sulikártyát, hanem csak versenyengedélyt.

2014. január 07.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.