TÁJÉKOZTATÓ – EFC és FIE liszensz a 2015/16-os szezonra

aug 25, 2015 | Archív

 EFC és FIE liszensz a 2015/16-os szezonra EFC liszensz díja: 15 EUR-nak megfelelő forint összeg+ 1.000 Ft banki költségFIE liszensz díja: 25 EUR-nak megelelő forint összeg + 1.000 Ft

 EFC és FIE liszensz a 2015/16-os szezonra

 

EFC liszensz díja: 15 EUR-nak megfelelő forint összeg+ 1.000 Ft banki költség
FIE liszensz díja: 25 EUR-nak megelelő forint összeg + 1.000 Ft banki költség
 
A banki költség 5 fő esetén vagy a felett egyszer kerül kiszámlázásra.
 
Az euró mindig az adott napi MNB árfolyamon (minden nap 12 óra körül kerül fel a www.mnb.hu weboldalra) kerül átszámításra forintba.
A liszenszdíjak befizethetőek személyesen a Szövetség Gazdasági Irodájában, az alábbi időpontokban:
H-K: 9-14 óráig
Cs: 9-14 óráig
Utalás esetén kérjük az adott napi MNB euró árfolyammal számolni, illetve a közlemény rovatba feltüntetni, hogy kinek a részére és milyen liszenszt kérnek.
 
A Szövetség az EFC és FIE liszenszeket azoknak a versenyzőknek téríti meg, akik a 2015. évben kadet, junior, felnőtt Európa Bajnokságon és/vagy Világbajnokságon egyéniben I-VIII., csapatban pedig I-III. helyezést értek el.

2015. augusztus 25.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események