Tájékoztató korlátozott ügyfélfogadásról

márc 7, 2016 | Archív

Tisztelt Egyesületek!Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt tagszervezeteinket, hogy a szövetségi iroda átalakítás miatt 2016. 03. 07-től 03. 18-ig korlátozott módon működik.ÜGYINTÉZÉS

Tisztelt Egyesületek!

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt tagszervezeteinket, hogy a szövetségi iroda átalakítás miatt 2016. 03. 07-től 03. 18-ig korlátozott módon működik.

ÜGYINTÉZÉS KÍZÁRÓLAG ELŐZETES IDŐPONT EGYEZTETÉS ALAPJÁN LEHETSÉGES!

Amennyiben mód van rá, kérjük válasszák az elektronikus ügyintézést.

Köszönjük szíves türelmüket és megértésüket.

Polgár Pál
főtitkár

 

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események