Tájékoztató-Sportágfejlesztési támogatási szerződések

jún 24, 2014 | Archív

Tisztelt Egyesületek! A Sportágfejlesztési támogatási szerződésekkel kapcsolatban az alábbi tudnivalókat közöljük:A megadott határidőre csak a szerződéseket kell kinyomtatni és az

Tisztelt Egyesületek!

 
A Sportágfejlesztési támogatási szerződésekkel kapcsolatban az alábbi tudnivalókat közöljük:
A megadott határidőre csak a szerződéseket kell kinyomtatni és az MVSZ irodájába eljuttatni 4 példányban, aláírva, pecsételve. Ezzel egy időben már gondoskodhatnak a következő igazolások beszerzéséről:
–          NAV 0 Igazolás (adóigazolás)
–          Törvényszéki kivonat
–          Egyesület törvényes képviselőjének aláírási címpéldánya (hiteles másolat)
 
A szerződés mellékleteit csak a későbbiekben tudják kitölteni, jelenleg programozás alatt állnak, hogy azokat is ki lehessen tölteni ugyan ezen felületen.
Minden olyan kérdéssel, problémával, ami a rendszer működésével kapcsolatos, keressék az informatikust a korábban megadott, 06-70/3755-850- es telefonszámon.

Szerződések előkészítése:
A támogatási szerződés előkészítéséhez lépjenek fel a: www.mvsz-elszamolas2014.flexinform.hu oldalra, ahol a megadott felhasználó névvel és jelszóval lépjenek be.
A menüsorban az „1. fázis (szerződéskötés) menüpontban az „Adataim” pontban meg kell adni minden adatot, ami a szerződés megkötéséhez szükséges. A „mentés” gombra kattintva menthetik az addig felvitt adatokat, és ellenőrizhetik is. A „Véglegesítés” gomb megnyomásával a megadott adatokat végleges formában menthetik.
A 2014. évi költségvetés beállítása pontban minden projekt mellé fel kell vinni azt az összeget, melyeket az egyesület számára jóváhagyott az MVSZ elnöksége. Ebben az esetben is véglegesíteni kell a megadott adatokat.
Ezt követően a mellékletek gomb megnyomásával láthatják a támogatási szerződésük mintapéldányát, melyet ellenőrzés után ki is tudnak nyomtatni a jobb felső sarokban található „nyomtatás” gombra való klikkeléssel.
 
A rendszer új és folyamatos fejlesztés alatt áll, ezért kérem Önöket legyenek türelmesek.

2014. június 24.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM