Tájékoztató vívó szakedzői képzésre jelentkezőknek!

márc 14, 2017 | Archív

Tisztelt Sporttársak! A szeptemberben, a Testnevelési Egyetemen induló vívó szakedzői képzéssel kapcsolatosan lezajlott megbeszélés alapján a következőkről tájékoztatjuk a

Tisztelt Sporttársak!

A szeptemberben, a Testnevelési Egyetemen induló vívó szakedzői képzéssel kapcsolatosan lezajlott megbeszélés alapján a következőkről tájékoztatjuk a képzésre jelentkezőket.

 Felvételi időpontok:

– írásbeli május 15-19. között, biológiából és sportági elméletből.

– Sportági szóbeli és gyakorlati vizsga: május 22.- és 26.

– Pótfelvételi (csak a Sp. elmélet és gyakorlatból): június 22. és 26.

A felvételi helyszíne:

TF vívóterem, Budapest, Alkotás út 44. D. ép, 2. em.

 
Felmentés:
BIOLÓGIÁBÓL NINCS FELMENTÉS!
A sportági elmélet és gyakorlatból csak a felnőtt Eb/Vb és Olimpiai eredmények vehető figyelembe mind a sportolóknál, mind az edzőknél.
A Magyar Vívó Szövetség által kiállított igazolást április 20-ig kell leadni a TF Tanulmányi Osztályán.
 
Órarend a levelező tagozaton:
Négy, 3 napos Konferencia kerül megrendezésre. A vívó szakmai órák hétfő – kedd vagy szerda délelőtt lesznek, 8 -13h00 között, a napot tekintve még nem született pontos döntés.
25%-os hiányzási maximum került meghatározásra.
 
Az oktatás helyszíne nappali és levelező tagozaton is a TF vívóterme lesz.
 
Sportszakmai Gyakorlat:
Klubokban, edzőtáborokban, stb. 240 óra/6 félév, félévenként 40 óra. Az első év / első félévében sportszakmai táborra kerül sor vívásban, és csak ezt követően mennek ki a Klubokhoz a hallgatók.

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM