Tamás és Kata nyerte az aranyat

jan 7, 2017 | Archív

Az újpesti Mészáros Tamás és a honvédos Kondricz Kata nyerte a Törekvés csarnokában megrendezett junior tőr országos bajnokságot. Gratulálunk a versenyzőknek és a mestereknek

Az újpesti Mészáros Tamás és a honvédos Kondricz Kata nyerte a Törekvés csarnokában megrendezett junior tőr országos bajnokságot. Gratulálunk a versenyzőknek és a mestereknek egyaránt!

Eredmények. Junior férfi tőr egyéni országos bajnokság, Törekvés terem, 52 induló. Végeredmény: 1. Mészáros Tamás (UTE, edző: Feczer Viktor), 2. Mendrey Tamás (UTE), 3. Frűhauf Benjámin (MTK) és Bencze Attila (Honvéd) 5. Bellovicz Gábor (Honvéd), 6. Wolf Ádám (Zalaegerszeg), 7. Beke Vince (Törekvés), 8. Simon Kristóf (Zalaegerszeg). A döntőben: Mészáros-Mendrey 15:13.

Junior női tőr egyéni országos bajnokság, Törekvés terem, 43 induló. Végeredmény: 1. Kondricz Kata (Honvéd, edző: Marco Goncalves), 2. Kókai Csilla (MTK), 3. Pásztor Flóra (Törekvés) és Tóth Janka (Törekvés), 5. Hajas Nóra (Törekvés), 6. Szántay Anna (Honvéd), 7. Pöltz Anna (MTK), 8. Barabás Dóra (Törekvés). A döntőben: Kondricz-Kókai 12:10.

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM