Tökéletes fejlődési lehetőség

jan 26, 2018 | Archív

Pisában edzőtáborozott kadet férfi tőrválogatottunk Szabados Kristóf vezetésével. Az olaszokkal közös munkát három, világhírű itáliai szakember irányította.

Nagyüzem a pisai pástokon.

Öt kadet férfi tőrözőnk kapott meghívást a szakág fellegvárának számító Olaszországba, ennek köszönhetően Szemes Gergő és társai, Szabados Kristóf korosztályos válogatott edző vezetésével ezt a hetet Pisában töltötték. Az edzőtábort három itáliai “nagyágyú” vezényelte: Simone Piccini (Martina Batini edzője), Antonio Di Ciolo (az egyik legnevesebb olasz tőrmester) és Alessandro Puccini (az 1996-os atlantai olimpia egyéni bajnoka). A lehetőség és az ötlet kiváló, reméljük, igazán hasznos hetet töltenek fiataljaink Olaszországban. 

Szemes Gergő „gerendagyakorlatot” mutat be vívóállásban.

Nem néztek ferde szemmel kadet tőrözőink a pisai toronyra.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események