Törekvés és újpesti aranyérem

jan 8, 2017 | Archív

A papírforma jegyében zajlott a vasárnapi junior tőrcsapat bajnokság. A férfiak mezőnyében az Újpest, a nőkében pedig a Törekvés magasodott ki a mezőnyből, a favoritokat megszorítani

A papírforma jegyében zajlott a vasárnapi junior tőrcsapat bajnokság. A férfiak mezőnyében az Újpest, a nőkében pedig a Törekvés magasodott ki a mezőnyből, a favoritokat megszorítani is alig tudták a riválisok. Gratulálunk a versenyzőknek és a mestereknek!

Eredmények. Junior férfi tőrcsapat országos bajnokság, Törekvés vívóterem, 12 csapat. Végeredmény: 1. UTE (Mendrey Tamás, Mészáros Tamás, Nedeljkovic Mateja, Nehéz Denisz, edző: Feczer Viktor), 2. Törekvés, 3. MTK, 4. Törekvés 2, 5. Honvéd, 6. Zalaegerszeg, 7. Csomorkány, 8. Budavári. A döntőben: UTE-Törekvés 45:34.

Junior női tőrcsapat országos bajnokság, Törekvés vívóterem, 9 csapat. Végeredmény: 1. Törekvés (Hajas Nóra, Kalocsai Virág, Pásztor Flóra, Tóth Janka, edzők: Beliczay Sándor, Gátai Róbert, Szirmai Benedek), 2. Honvéd, 3. MTK, 4. Terézváros, 5. UTE, 6. Törekvés 2, 7. Terézváros 2, 8. Honvéd 2. A döntőben: Törekvés-Honvéd 45:28.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.