U 23-as Európa-bajnokság

márc 28, 2018 | Archív

A 2018. évi U 23-as Európa-bajnokságon való részvétellel kapcsolatos információk a bejegyzésben találhatók.

Tisztelt Szakosztályvezető Sporttárs!

A 2018. április 15-19. között, Jerevánban megrendezésre kerülő U23-as Európa- bajnokság előterjesztését az alábbi linken találja:

U 23 EB előterjesztés 2018

Tájékoztatom, hogy a Magyar Vívó Szövetség (MVSZ) az indulók semmilyen költségét nem vállalja, így az a sportoló egyesületét terhelik, melynek teljes összeg 400 000-500 000.- Ft.

Amennyiben az egyesület vállalja a sportoló részvételével kapcsolatosan felmerülő költségeket, úgy az kérem legkésőbb 2018. március 29. 12:00-ig jelezze válaszlevélben.

Az MVSZ az utazás megszervezésében, a nevezés lebonyolításában nyújt segítséget, valamint megfelelő létszám esetén egy fő csapatvezetőt biztosít a részvételhez.

Várjuk szíves visszajelzésüket!

Üdvözlettel:

Dr. Tamás Henriette s.k.

főtitkár

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.