Újabb támogatóval állapodott meg az MVSZ

júl 29, 2016 | Archív

Csampa Zsolt elnök írta alá azt a szponzori megállapodást, melyet szövetségünk és a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.-vel kötött pénteken. Válogatottjaink, valamint valamennyi,

Csampa Zsolt elnök írta alá azt a szponzori megállapodást, melyet szövetségünk és a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.-vel kötött pénteken. Válogatottjaink, valamint valamennyi, nemzetközi versenyre utazó kísérő teljes körű utas- és balesetbiztosításban részesül a jövőben. A megállapodás emellett vonatkozik válogatott vívóink esetében a sportbalesetekre is. Őszintén reméljük, hogy ez utóbbira minél ritkábban kerül sor, egyben üdvözöljük és szeretettel köszöntjük a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.-t a támogatóink között.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események