Újpesti és vasutas aranyérem

jan 22, 2017 | Archív

A junior kardcsapatok országos bajnokságát rendezték vasárnap a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban. Az aranyérmet a férfiaknál hatalmas csatában az Újpest, a nőknél rendkívül

A junior kardcsapatok országos bajnokságát rendezték vasárnap a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban. Az aranyérmet a férfiaknál hatalmas csatában az Újpest, a nőknél rendkívül magabiztosan a BVSC szerezte meg. Gratulálunk!

Eredmények. Junior férfi kardcsapat országos bajnokság, Gerevich Aladár Nemeti Sportcsarnok, 11 induló. Végeredmény: 1. UTE (György Lehel, Kaiser Balázs, Kozmanovics Gábor, Mészáros Balázs, edzők: Gergácz László, Kovács Laura), 2. BVSC, 3. Gödöllő, 4. KVSE, 5. MTK, 6. Vasas, 7. Nagykanizsa, 8. Kárpáti. A döntőben: UTE-BVSC 45:44.

Junior női kardcsapat országos bajnokság, Gerevich Aladár Nemeti Sportcsarnok, 6 induló. Végeredmény: 1. BVSC (Balogh Zita, Bérczy Dorottya, Nagy Valentina, Pusztai Liza, edzők: Bódy István, Bódy Benjámin, Fehér Gábor, Varga József), 2. Kárpáti, 3. Sigetszentmiklós, 4. BVSC 2, 5. UTE, 6. Törökbálint. A döntőben: BVSC-Kárpáti 45:30.

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM