Utoljára

júl 27, 2017 | Archív

A Magyar Vívó Szövetség honlapján korábban már beszámolt azokról az incidensekről, amelyek a lipcsei világbajnokságon több vezető, edző és versenyző szeme láttára történtek. A

A Magyar Vívó Szövetség honlapján korábban már beszámolt azokról az incidensekről, amelyek a lipcsei világbajnokságon több vezető, edző és versenyző szeme láttára történtek. A Magyar Vívó Szövetség Boczkó Gábor megbízott főtitkárt továbbra is mindenben támogatja, és a csatolt dokumentumok közzétételével a maga részéről lezártnak tekinti a nyilatkozatát követően kialakult nemtelen vitát. (Az incidensekről készült videófelvételt facebook oldalunkon lehet megtekinteni.)

Első, saját, amatőr felvételünkön rendőrök tepernek le egy férfit közvetlenül a szállodánk mellett. Ugyanez messzebbről: a rendőri intézkedés pillanatai. A másik eset: amatőr felvételünk közepén a rendőr, jobb kezében az elkobzott fegyverrel.

 

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események