Valamennyi kiemelt edző figyelmébe!

dec 15, 2015 | Archív

A hétvégi európai kadet körverseny tapasztalatai alapján a következőket szeretnénk ismét, nyomatékosan kérni a 2015/16-os szezonra.    1. Valamennyi kiemelt és válogatott edző,

A hétvégi európai kadet körverseny tapasztalatai alapján a következőket szeretnénk ismét, nyomatékosan kérni a 2015/16-os szezonra. 

 
1. Valamennyi kiemelt és válogatott edző, aki az adott nemzetközi versenyen edzői feladatot lát el, kötelezően válogatott melegítőben kell megjelenjen. 
 
2. Természetesen továbbra is érvényben marad az az előírás, hogy külföldön, nemzetközi versenyen, magyar-magyar asszóban senki nem ülhet az edzői székben, illetve nem adhat tanácsokat az egyperces szünetekben. Hazai rendezésű nemzetközi versenyeken ugyanez a szabály érvényes onnantól kezdve, hogy színes páston vívnak a versenyzők.
 
3. Azok a válogatott és kiemeltek edzők, akik tanítvánnyal, tanítványokkal érintettek a versenyen, nem zsűriskedhetnek az adott viadalon. Amennyiben az érintett személy a főbírói vagy versenybírói feladatot választja, akkor a FIE előírásának megfelelően semmféle edzői feladatot nem láthat el azon a versenyen.
 
Udvarhelyi Gábor

szövetségi kapitány 

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események