Válogatási és utazási szabályzat I.

dec 15, 2015 | Archív

Tisztelt Vezetőedzők és Válogatott edzők! Tájékoztatlak Titeket, hogy a jelenleg elfogadott szabályzat alapján junior korosztályban a ranglista 1-10. helyezettjei kerül automatikusan

Tisztelt Vezetőedzők és Válogatott edzők! Tájékoztatlak Titeket, hogy a jelenleg elfogadott szabályzat alapján junior korosztályban a ranglista 1-10. helyezettjei kerül automatikusan előterjesztésre a Vk-versenyekre, a 11-12. helyen a vezetőedző saját hatáskörben jelölhet. A kadet körvesenyekre teljes az automatizmus. Az esetleges változtatásokra szívesen várjuk bárki javaslatát – a jelenlegi szabályzat természetesen a szezon után módosítható. Egyben felhívom arra is a figyelmet, hogy az etikai kódex betartása – különös tekintettel az edzések látogatására! – továbbra is a válogatottság, illetve az utazások alapfeltétele minden korosztályban!

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM