Vásárhelyen készültek a legfiatalabb tőrözők

okt 10, 2016 | Archív

Három napon át harminchárman készültek a Dél-Alföldi Vívócentrumban, Hódmezővásárhelyen. A Sport XXI. Reménység tőrkeret meghívottjai, harminc fiatal vívótehetség és három

Három napon át harminchárman készültek a Dél-Alföldi Vívócentrumban, Hódmezővásárhelyen. A Sport XXI. Reménység tőrkeret meghívottjai, harminc fiatal vívótehetség és három mester (Szabó István, Budaváry Beatrix és Bakodi Róbert) népesítette be a minden igényt kielégítő létesítményt. A napi két edzés a képek tanúsága szerint nagyszerű hangulatban zajlott, és biztosak vagyunk abban, hogy a jövendő magyar válogatottjának jó néhány tagja kerül majd ki ebből a tehetséges korosztályból.

edzotabor-hmvh

edzotabor-hmvh2

hmvh-et-3

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események