Vasas és Honvéd arany az MK-fordulóban

nov 5, 2017 | Archív

A Vasas (Bakos Bálint, Bányai Zsombor, Koch Máté, Nagy Dávid) ismételt, a Honvéd (Budai Dorina, Muhari Eszter, Siklósi Enikő, Várnai Vivien) győzött a férfi, illetve női párbajtőr MK 2. fordulójában.

A párbajtőr Magyar Kupa vasárnapi, tatai csapatversenyei ezúttal is izgalmas, magas színvonalú mérkőzéseket, és többnyire az esélyesek győzelmeit hozták. A férfiaknál az egy hónappal ezelőtti győztes Vasas fiatal csapatával duplázni tudott – ezúttal a BVSC előtt. A legutóbbi női aranyérmesek, a még fiatalabb békéscsabaiak most is a fináléba jutottak, de ezúttal a Honvéd magabiztos sikert aratott ellenük, és így a fővárosba került mindkét aranyérem.

Eredmények. Férfi párbajtőrcsapat Magyar Kupa, 2. forduló, Tata, 15 induló. Végeredmény: 1. Vasas (Bakos Bálint, Bányai Zsombor, Koch Máté, Nagy Dávid, edző: Halla Pérer), 2. BVSC, 3. Honvéd, 4. Pécs, 5. Vasas 2, 6. NKSE, 7. MTK, 8. Tata. A döntőben: Vasas-BVSC 33:31.

Női párbajtőrcsapat Magyar Kupa, 2. forduló, Tata, 15 induló. Végeredmény: 1. Honvéd (Budai Dorina, Muhari Eszter, Siklósi Enikő, Várnai Vivien, edzők: Budai István, Dancsházy-Nagy Tamás, László István), 2. AVA Békéscsaba, 3. Fless, 4. Vasas 2, 5. BVSC, 6. Diósgyőr, 7. Szerbia, 8. Békessy Debrecen. A döntőben: Honvéd-AVA Békéscsaba 45:33.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események