Végső búcsú Tordasi Ildikótól

szept 7, 2015 | Archív

Barátok, korábbi fegyvertársak, és a Magyar Vívó Szövetség vezetői búcsúztatták többek között a Farkasréti temetőben Tordasi Ildikót, a korábbi olimpiai és világbajnok klasszis

Barátok, korábbi fegyvertársak, és a Magyar Vívó Szövetség vezetői búcsúztatták többek között a Farkasréti temetőben Tordasi Ildikót, a korábbi olimpiai és világbajnok klasszis tőrvívót.

tordasi63

 

 Az MVSZ részéről Csampa Zsolt elnök, Kamuti Jenő alelnök, Polgár Pál főtitkár és Udvarhelyi Gáborszövetségi kapitány egyaránt jelen volt az egyik legnagyobb magyar tőrvívónő Farkasréti búcsúztatásakor. A MOB és az MVSZ nevében Kamuti Jenő korábbi csapattárs, az MTK nevében Mincza-Nébald Ildikó alelnök, világbajnok klubtárs búcsúzott a csodálatos bajnoknőtől.

Ildikó, nyugodj békében!

tordasi34

2015. augusztus 11.

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM