Versenybírói license kiváltása

aug 31, 2016 | Archív

A 2016/2017-es szezontól kezdődően a nemzetközi versenybírói licensek kiváltása az alábbiak szerint történik: A Magyar Vívó Szövetség csak és kizárólag abban az esetben váltja ki

A 2016/2017-es szezontól kezdődően a nemzetközi versenybírói licensek kiváltása az alábbiak szerint történik: 

A Magyar Vívó Szövetség csak és kizárólag abban az esetben váltja ki a FIE és EFC versenybírói engedélyeket, ha a versenybíró tudomásul veszi és nyilatkozik arról, hogy munkájával a magyar érdekeket szolgálja.

Amennyiben más nemzet színeiben kíván bíráskodni, úgy azt csak Plásztán Attila, a Versenybírák Bizottságának elnöke aláírásával, és Polgár Pál főtitkár ellenjegyzésével teheti meg.

Kérjük a fentiek szíves tudomásul vételét.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események