Veterán fórum az integráció jegyében

jan 13, 2016 | Archív

Csampa Zsolt elnök és Ferdinándy Györgyi kezdeményezésére veterán fórumot tartottunk kedden délután a Sportok Házában. A széksorok között ott ült Rejtő Ildikó kétszeres olimpiai

Csampa Zsolt elnök és Ferdinándy Györgyi kezdeményezésére veterán fórumot tartottunk kedden délután a Sportok Házában. 

A széksorok között ott ült Rejtő Ildikó kétszeres olimpiai bajnok tőröző, Pap Jenő világ- és veterán világbajnok párbajtőröző, Hoffmann Ibolya veterán világbajnok párbajtőröző, és még – legnagyobb örömünkre – nagyon sokan mások. 

A veterán vívás teljes értékű és rendkívül értékes része a magyar vívótársadalomnak – ez ismét elhangzott és kiderült a Sportok Házában tartott veterán fórumon. Elhangzott, hiszen a Csampa Zsolt elnök és Ferdinándy Györgyi veterán bizottsági elnök által létrehozott találkozón ez ismét hangsúlyozottan szóba került. Kiderült, mert jelentős érdeklődés kísérte a fórumot, tehát a kapcsolat kölcsönös – külöben nem is működhetne…

Ami egyértelmű: a jövőben még inkább szorosabbá kell tenni a veterán vívó társadalom kapcsolatát a szövetséggel, illetve a magyar vívás valamennyi korosztályával. Ez világos cél, és az elmúlt időszakban ebben jelentős előrelépés történt. A folytatás meg következik – bizonyítja ezt a mostani fórum.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események