Veterán Nemzetközi Budapest Bajnokság – fegyverhitelesítés

szept 30, 2015 | Archív

Tájékoztatjuk a hétvégi Veterán Nemzetközi Budapest Bajnokság résztvevőit, hogy a fegyverhitelesítés a következők szerint történik:Időpontok:2015. szeptember 25. 15:00-18:00 2015.

Tájékoztatjuk a hétvégi Veterán Nemzetközi Budapest Bajnokság résztvevőit, hogy a fegyverhitelesítés a következők szerint történik:

Időpontok:
2015. szeptember 25. 15:00-18:00
2015. szeptember 26. 8:00-10:00
2015. szeptember 27. 8:00-10:00

A felszerelések ellenőrzésére vonatkozóan:
– 10 évnél régebbi penge nem elfogadható,
– kard és tőr lamé ellenőrzése
– Maszk legalább 350 N-os,
– Ruházat

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM