Veteránok a fedélzeten

febr 22, 2014 | Archív

Tíz országból 154 nevezés érkezett a veterán vívás első budapesti nemzetközi versenyére.Február 22-23-án, szombaton és vasárnap a BVSZ rendezi hazánkban az első nemzetközi

Tíz országból 154 nevezés érkezett a veterán vívás első budapesti nemzetközi versenyére.

Február 22-23-án, szombaton és vasárnap a BVSZ rendezi hazánkban az első nemzetközi veterán versenyt a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban. Örökifjú vívóink versenyét élénk érdeklődés övezi, 10 országból több, mint 150 nevezés érkezett. Sokan jelezték a rendezők felé, hogy egyelőre versenyezni még nem szeretnének, de kilátogatnak a pástok mellé találkozni a régi vívótársakkal, beszélgetni, nosztalgiázni. A versenyek mindkét napon 10 órakor kezdődnek, szombaton a párbajtőrözők, vasárnap a tőrözök és kardozók küzdenek meg egymással.

2014. február 22.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események