Vívás az EFOTT fesztiválon

júl 19, 2016 | Archív

Múlt héten a Szabadidős Bizottság szervezésében, Debrecen, Tata, Szeged, Érd és Vasas vívóival kiegészülve vívást népszerűsítettünk Velencén az Egyetemisták Főiskolások

Múlt héten a Szabadidős Bizottság szervezésében, Debrecen, Tata, Szeged, Érd és Vasas vívóival kiegészülve vívást népszerűsítettünk Velencén az Egyetemisták Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) fesztiválon. Bár az időjárás sokszor nem kedvezett a kitelepített sátrunknak azért volt olyan nap amikor több mint 200 felsőoktatási hallgató próbálta ki szeretett sportágunkat. A rendezvény célja a szabadidős vívóbázis növelése volt. 

efott 1

efott2

 

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események