Vívómagazin IV. évfolyam 5-6. szám

dec 21, 2017 | Archív

MEGJELENT AZ INGYENES VÍVÓMAGAZIN IV. ÉVFOLYAMÁNAK 5-6. SZÁMA, MELY A MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG IRODÁJÁBAN (1146. BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3), ILLETVE A PBT HUNGARY KFT. BOLTJÁBAN (1139.

Megjelent az ingyenes Vívómagazin IV. évfolyamának 5-6. száma, mely a Magyar Vívó Szövetség irodájában (1146. Budapest, Istvánmezei út 1-3), illetve a PBT Hungary Kft. boltjában (1139. Budapest, Teve u. 9/d) átvehető.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események