Vívóosztály a katolikus sportgimnáziumban

okt 27, 2016 | Archív

A Magyar Vívószövetség tavasszal együttműködési szerződést kötött a Budapesti Kolping Katolikus Iskolával, és annak fenntartójával. A szerződésben foglaltak alapján már idén

A Magyar Vívószövetség tavasszal együttműködési szerződést kötött a Budapesti Kolping Katolikus Iskolával, és annak fenntartójával. A szerződésben foglaltak alapján már idén szeptembertől a sporttagozaton számos vívó kezdte meg gimnáziumi tanulmányait. Az iskola speciális tantervvel, órabeosztással, valamint egyedi számonkérési rendszerrel segíti a sportolók munkáját.

A diákok reggeli edzését és órarendbe illeszkedő víváselméleti  képzését a Törekvés Sportegyesület biztosítja, délutánonként viszont a saját egyesületükben edzenek. A tehetséges vidéki vívóknak kollégiumi elhelyezés is lehetséges.

Az iskolában folyó munkába az érdeklődők november 10-én, a nyílt napon kaphatnak betekintést.

kolping_iskola

 

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM