Vívóterem fejlesztések Veszprémben és Füreden

dec 14, 2017 | Archív

A vidéki vívás egyik fellegvára, a Balaton Vívóklub, ismét továbblépett: a sportágfejlesztési támogatásnak köszönhetően Veszprémben és Balatonfüreden fejlesztette csarnokát.

A Dunántúl fellegvára, a Balaton Vívóklub ismét lépett egy nagyot előre. A magyar kormány sportágfejlesztési támogatásának köszönhetően Veszprémben és Balatonfüreden egyaránt továbbfejlesztették a vívótermet. 

A fiatal Balaton környéki vívók még jobb kötülmények között készülhetnek a jövőben.

Az MVSZ részéről Csampa Zsolt elnök, Kamuti Jenő alelnök, Tamás Henriette főtitkár és Udvarhelyi Gábor szövetségi kapitány egyaránt ott volt a csütörtöki avató ünnepségeken, miként a városok polgármesterei, a veszprémi Porga Gyula, és a füredi Bóka István ugyancsak részt vett a termek felújítását bejelentő avatón. 

Csampa Zsolt elnök üdvözölte sportágunk újabb fejlesztését.

Veszprémben és Füreden egyaránt új, a legmodernebb sportpadlót kapott a terem, így okkal remélhetjük, hogy a régió Borosné Eitner Kinga irányításával a jövőben is a legmagasabb szinten képzi majd az utánpótlást.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események