Zárásként egy nagyszerű ezüstérem

febr 28, 2014 | Archív

A jeruzsálemi kadet Európa-bajnokság magyar szempontból egy arany-, két ezüst- és két bronzéremmel zárult. Csütörtök délután a második ezüstöt szerezte válogatottunk a női

A jeruzsálemi kadet Európa-bajnokság magyar szempontból egy arany-, két ezüst- és két bronzéremmel zárult. Csütörtök délután a második ezüstöt szerezte válogatottunk a női tőrcsapatok versenyében. Ezt értékeli Kreiss Gábor fegyvernemi vezetőedző.

ezustnoitor[1]

 

Kálmán Eszter, Kondricz Kata, Pásztor Flóra és Tóth Janka fényesen csillogó ezüstérmet nyert csütörtökön. Olvassuk, miként értékelte a történteket Kreiss Gábor, a válogatott edzője.
 

“Nagyon örülök annak, hogy a női tőrözők szerepeltek csapatban a legeredményesebben a kadet válogatottból! Amit az oroszok és a franciák ellen produkáltak a lányok, az sokáig emlékezetes marad a számomra, egymást múlták felül, egyszerűen leiskolázták a nálunk esélyesebbnek tartott tőrnagyhatalmakat. A döntőben a képzettebb lengyelek ellen sem vallottunk szégyent, és ha az elején nem szúrunk annyi érvénytelent, akkor sokkal szorosabb lehetett volna a meccs. Szeretném megköszönni valamennyi érintett mesternek, valamint a helyszínen segítő két fiatal edzőnek a munkáját. Jöhetnek a juniorok, és az újabb bravúrok…” 

noitorudvozles2[1]

2014. február 28.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események