Zárásként is bronz a kerekesszékes Eb-n

szept 23, 2018 | Archív

Befejeződött az olaszországi Terniben a kerekesszékes vívó Európa-bajnokság, a zárónapon újabb bronzot szerzett a női kardcsapat, a küldöttség 1 arany-, 2 ezüst- és 7 bronzéremmel zárt gratulálunk!

Az olaszországi Eb utolsó napján a magyar női kardcsapat rendkívül simán győzte le az oroszokat a negyeddöntőben (45:21), majd az ukránoktól vereséget szenvedve (39:45), végül a grúzokat a harmadik helyért legyőzve (45:39) bronzérmet nyert. Gratulálunk a csapatnak és a mestereknek!. 

Összességében elmondható, hogy a válogatott jól teljesített, összesen tíz érmet szereztünk, közte Hajmási Éva aranyérmével, és ez mindenféleképpen bizakodásra ad okot a tokiói paralimpiai kvalifikáció novemberi kezdete előtt.

Eredmények. Kerekesszékes Európa-bajnoksg, Terni. Női kardcsapat, 6 induló. Végeredmény: 1. Ukrajna, 2. Olaszország, 3. Magyarország (Hajmási Éva, Mező Boglárka, Veres Amarilla, edzőik: Erdei Péter és Bódy István).

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események